Junior Accountmanager Dealers Noord-Nederland

Zie jij jouw toekomst binnen een sterk expanderend en succesvol bedrijf, dan dagen wij jouw uit om te solliciteren!

Wie zijn wij?
De Poppers Groep is een bekende naam in de internationale bouwwereld. Wij distribueren hoogwaardige industriële spijker-, niet- en schroefsystemen, bevestigingsmiddelen en aanverwante producten voor de bouw en houtverwerkende industrie naar alle Europese landen, het Midden Oosten en Afrika. Veel gebeurt vanuit onze vestiging in Lelystad, maar we werken ook vanuit kantoren in België, Duitsland, Groot-Brittannië en Turkije.  Poppers Senco Nederland, dat onderdeel uitmaakt van de Poppers Groep, zoekt een

 

Wat ga je doen?
Als junior accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande contacten en het werven van nieuwe klanten in je werkgebied. Je bouwt aan langdurige klant relaties en weet hen te overtuigen van onze toegevoegde waarde. Kansen zien en creëren, ontwikkelingen in de markt volgen, klanten bezoeken en participeren binnen netwerken. Alle aspecten om de omzet, afzet en marge te verhogen om daarmee de doelstellingen te halen, behoort tot jouw takenpakket. In deze uitdagende functie werk je intensief samen met onze verkoop binnendienst dat gevestigd is in Lelystad.

Het profiel
Wij zoeken een positief en enthousiast ingesteld persoon met de volgende ervaring/eigenschappen:

  •  Minimaal een afgeronde MBO opleiding;
  • Bij voorkeur ervaring in de verkoop van bevestigingssystemen en gereedschappen;
  • Kennis en ervaring in de omgang met de ijzerwaren- en bouwmaterialenhandel is gewenst;
  • In het bezit van rijbewijs-B, ervaring in het gebruik van MS-office en CRM systemen.

Competenties die passen bij onze functie van junior accountmanager zijn:

Resultaatgericht Doorzettingsvermogen  Communicatief sterk  Leergierig   


Waarom werken bij Poppers Groep?
Je wordt zorgvuldig ingewerkt en krijgt een opleidingstraject aangeboden. Werken bij de Poppers Groep betekent werken in een internationale en dynamische omgeving, met toegewijde collega’s in een informele, maar professionele omgeving. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals bijv. een winstdelingsregeling en een bijdrage aan je pensioen. Daarnaast zal ook een leaseauto, Iphone & Ipad en laptop ter beschikking gesteld worden om je functie als junior accountmanager optimaal te kunnen uitvoeren. 

Ben jij de resultaatgerichte nieuwe collega die beschikt over ambitie en een doe-mentaliteit? Dan ben jij voor ons misschien de ideale kandidaat.


Enthousiast?  
We zien graag je CV, maar ook je motivatiebrief tegemoet. Deze kun je sturen naar werken@poppers.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen, dan kan je bellen met Nico Bleumer, Business Unit Manager, telefoon 0320-295 598.