Kyocera Senco Nederland

De historie van Poppers Senco startte met de distributie van pneumatische spijker- en nietmachines, schroefsystemen en bijbehorende bevestigingsmiddelen. Tegenwoordig bestrijkt de productrange ook elektrisch, accu, gas en natuurlijk pneumatisch aangedreven en een uniek slang loos pneumatisch systeem. Door onze specialisatie op bevestiging systemen bieden we u het hoogste expertise niveau en beste technische ondersteuning in uw markt voor verbinding van vele materiaal combinaties.

We zijn onderdeel van de Poppers International group die vertegenwoordigd is in industriële bevestigingsmarkt in het EMEA gebied (Europa, Midden Oosten, Afrika en Rusland) met eigen vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Ierland en Turkije. Door onze internationale activiteiten groeit ons kennis- en ervaringsniveau dagelijks naar een hoger niveau op het gebied van bevestigingen en hiervan profiteren onze klanten.

      Poppers Senco is ISO 9001 gecertificeerd.   

Beste service en technische ondersteuning

Als professional in de bouw verwacht u van uw machines dat ze robuust, betrouwbaar en effectief zijn, maar mocht onverhoopt iets mis gaan, ook een snelle oplossing.  Service vind u bij Poppers Senco Nederland b.v. met geschoolde service monteurs die bij u op locatie volledige technische ondersteuning leveren en wanneer nodig op contractbasis. Daarnaast beschikken we over een in-huis Technische dienst in Lelystad voor al uw technische- en service ondersteuning.

Zoekt u een custom-made oplossing? Wij helpen u; van klant specifieke machine-aanpassingen tot volledig geautomatiseerde productie systemen met bevestigingsmachines. Als specialist in klant specifieke bevestigingsoplossingen zijn we gewend deze vraag te beantwoorden met slimme custom-made oplossingen. Welke specialistische - of hoog-volume toepassing u nodig heeft, wij kunnen u helpen. 


Profiel - Poppers Senco Nederland

Als u kiest voor Poppers Senco Nederland, kiest u kwaliteit en service. Als expert zijn wij leidend in de markt van bevestigingssystemen in vele industrieën en diverse toepassingen en bieden uitsluitend de hoogste kwaliteit machines en bevestigingsmiddelen ondersteund door top-of-the-bill service. Wanneer u een oplossing zoekt voor uw bevestigingsvraagstuk, verdiepen we ons eerst in uw toepassing en de specifieke eisen die in uw industrie gelden, pas dan adviseren we het optimaal passende bevestigingsmiddel en de meest ideale machine. Met deze werkwijze heeft u een garantie op de meest efficiënte oplossing.

104 Jaar zijn we actief en aanwezig in Nederland, vanuit Lelystad opereren we met ruim 20 specialisten op het gebied van technische verkoop en ondersteuning. Onze interne en externe medewerkers zijn trots op hun opgebouwde kennis en kunde die dagelijks getoetst wordt door onze professionele klanten. Een toegewijde en gespecialiseerde dealer groep bedient met verkoop- en marketing ondersteuning én technisch advies ons groeiend netwerk van Poppers Senco voorraadhoudende dealers.

 

Historie van Poppers Senco

Trots op ons verleden, gericht op de toekomst!

Poppers is al meer dan 100 jaar een gekende naam in de markt van industriële bevestigingsmiddelen en sinds 2010 mogen wij ook het predicaat Hofleverancier voeren. In de laatste tientallen jaren heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een internationaal opererende firma met kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Ierland en Turkije.

De gebroeders Poppers zijn in 1910 in Amsterdam gestart met de verkoop van stempels, naamplaten en kantoor nietmachines. Begin 1950 wees een goede klant op een nieuwe technologie met lucht-aangedreven nietmachines. Dit moment markeert de start van een langdurige succesvolle samenwerking met de Amerikaanse producent Senco, een markleider in niet-, spijker- en schroefmachines. Sindsdien is Senco door ons exclusief vertegenwoordigd in Nederland met hoog kwalitatieve machines, gecombineerd met het hoogst haalbare niveau van service en betrouwbaarheid.