MEZZANINE VLOEREN

Het SENCO Applicatie Advies richt zicht op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de bouwindustrie waarbij toepassingsprocessen worden beschreven en geadviseerd wordt welke werkwijze tot het beste resultaat leidt. 
 

Toepassing

Mezzanine vloeren, 38mm spaanplaten, 2m lichte staalelementen
 

 


Wat zijn Mezzanine vloeren?

Mezzanine vloersystemen bevatten een combinatie van zware en lichte staalelementen met 38mm spaanplaat bevestigd aan de lichte staal constructie. De nieuwe DuraSpin ExTPro beantwoordt de vraag uit de markt betreft het eenvoudig en snel bevestigen van vloerdelen. Het product kan staand worden gebruikt, wat rugklachten voorkomt.  Het gebruik van de ergonomische DuraSpin ExTPro bespaart veel tijd en kosten. De Mezzanine International Group ontwikkelde een systeem,  bestaande uit een metalen gegolfde ondervloer, in combinatie met 22mm geharde houtplaat. Onlangs heeft deze firma een DuraSpin bandschroefmachine gekocht in combinatie met de “Senco hout op staal schroeven (42GS41MC)”, specifiek voor dit systeem.

 

SENCO biedt de perfecte oplossing!

Effectief en efficiënt werken is erg belangrijk voor het werken met mezzanine vloeren. Door gebruik te maken van de DuraSpin ExTPro wordt veel tijd en geld bespaard! Meer informatie over de DuraSpin ExTPro en andere hulpstukken is te vinden op www.senco.eu.
 
 
Lees hier het SENCO Applicatie Advies in pdf-formaat door op onderstaaande afbeelding te klikken: