Kwaliteit en continuïteit gewaarborgd

16-06-2017
De Poppers Groep, onderdeel van Senco Brands in Cincinnati USA, is trots het wereldwijde kwaliteitscertificaat ISO/TS 16949:2009 voor de (productie) locaties Lelystad (NL), Warrington (UK) en Bremen (D) behaald te hebben.
 

Hoge kwaliteitseisen

De wereldwijde auto-industrie stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het product, de productiviteit, concurrentievermogen en continue verbetering van een product en de onderneming. Het ISO/TS 16949:2009-certificaat voor de automotive omvat de strengste technische specificaties voor een kwaliteitsbeheersysteem in een productieomgeving en vereist goed gedocumenteerde, geavanceerde kwaliteitsmanagementsystemen die een continue procesverbetering waarborgen.

 

Erkenning als betrouwbaar kwaliteitsleverancier

Binnen de Poppers Groep heeft het certificaat vooral betrekking op het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van hog rings en pneumatische hog ring-machines voor autostoelen en -banken. Met het behalen van het certificaat heeft Poppers bovendien zijn kwaliteitsmanagementsysteem verbeterd en mogelijke kwaliteitsrisico’s drastisch beperkt. "Dit ISO/TS-certificaat bewijst dat onze kwaliteitsstandaard voldoet aan de eisen van onze automotive klanten en hun toeleveranciers", aldus Michel van Paassen, Kwaliteitsmanager van Poppers. "De implementatie van de certificering heeft onze totale kijk op kwaliteit beïnvloed, waardoor ook niet-automotive klanten zullen profiteren van de procesoptimalisaties die we hebben doorgevoerd ten behoeve van de certificering.”