Timmerfabriek Ebbers goes Lean

06-11-2017

In het kader van Lean Management is Ebbers continue bezig zijn processen door het hele bedrijf heen te verbeteren.

Om hun productieproces verder te verbeteren en de groeiende vraag naar kortere levertijden en een goede prijs-kwaliteitverhouding te waarborgen, kiest Timmerfabriek Ebbers voor een intelligent voorraad-managementsysteem: Optimization Via Integration (OVI).

Het door Poppers Senco Nederland geleverde OVI-systeem reduceert de foutpercentage tijdens het bestelproces drastisch en voorkomt voorraadtekorten. OVI biedt een grote diversiteit aan oplossingen en kan op verschillende niveaus in de organisatie worden ingezet (magazijn, productielijn). Naast procesverbetering wordt er bovendien op kosten en tijd bespaard en de Total Cost of Ownership (TCO) verlaagd.

Voor Timmerfabriek Ebbers is naar een grondige situatieanalyse gekozen voor een automatische identificatiemethode: OVI RFID. Door middel van de RFID technologie wordt de voorraad gemonitord door een in de cloud based app. Middels deze app heeft Ebbers continue zicht op de actuele voorraad en historische verbruiken. Bovendien wordt een automatische bevoorrading vanuit Poppers Senco gerealiseerd.

Meer informatie? Neem contact op met Poppers Senco!