Senco

Senco FinishPro42XP

Als professional in de bouw maakt u gebruik van de beste machines in de markt die u nooit in de steek laten. Senco is dan het merk voor u. Als een van de meest bekende merken in de wereld van bevestigingstechnologie produceert Senco een breed aanbod van pneumatisch, elektrisch, gas, slangloos pneumatisch en accu aangedreven machines. Senco’s DuraSpin bandschroef systeem en de slangloze Fusion machines kunnen u unieke technologische voordelen geven. Samen met de Senco pneumatische machines kunt u ze gebruiken in een breed toepassingsgebied in de bouw en fabrieksmatig productie van Pre-Fab bouwelementen in staal of hout, meubels, bedden, caravans, chalets, pallets, verpakkingen en automotive. 

U kunt de Senco machines gebruiken voor vele toepassingen. Om een duidelijk onderscheid te maken in de prestatie van de machines heeft Senco ze opgedeeld in verschillende product lijnen waaronder de volgende series:

Wanneer u in industriële omgevingen werkt, heeft u machines nodig van de hoogste kwaliteit. Senco machines in de XtremePro serie zijn gebouwd met de beste kwaliteit en kunnen 24/7 gebruikt worden. 
Wanneer u een niet- of spijkermachine af en toe nodig heeft in een professionele omgeving, is een machine uit de SemiPro serie echt iets voor u. Senco kwaliteit voor een lage gebruiksintensiteit.

Wilt u een slangloze spijkermachine, die wel de kracht heeft van een pneumatische machine? De Senco spijkermachines met Fusion technologie zijn dan de oplossing voor u.

Senco FramePro601Als toevoeging op de range bevestigingsproducten, biedt Senco u een uitgebreid assortiment aan compressoren voor al uw toepassingen. Accessoires zoals slangen, pluggen, koppelingen etc bieden u een perfecte verbinding tussen machines en compressoren. Daarnaast kunt u bij Senco terecht voor een uitgekiend assortiment spijkers, nieten, schroeven, brads, pins en golfkrammen van hoge kwaliteit.

Ga naar onze Senco EMEA website